Valmennukset

Personal trainer auttaa sinua edistämään kokonaisvaltaista hyvinvointia tavoitteistasi ja lähtötilanteestasi riippumatta. Personal trainerin kanssa valmennus lähtee aina liikkeelle sinun lähtötilanteesta, tavoitteista, tarpeista ja toiveista. Valmennuksessa otetaan huomioon myös terveydentilasi sekä muut elämän realiteetit. Olipa tavoitteenasi energisempi olo, hyvinvoinnin lisääminen, painonpudotus, elämäntapamuutos, parempi fyysinen kunto, ajan- ja stressinhallinta tai palautumisen parantaminen autan erittäin mielelläni sinua kohti tavoitteitasi sekä lähivalmennuksena Pieksämäellä ja lähikunnissa että etävalmennuksena missä päin maailmaa tahansa.

Mitä PT-tapaamisissa tehdään?

PT-tapaamisten sisältö vaihtelee todella paljon asiakkaan tavoitteiden, lähtötilanteen ja toiveiden pohjalta. Tyypillisimmin valmennus alkaa nykytilanteen ja tavoitteiden kartoittamisella, lihaskuntotesteillä ja ruokapäiväkirjan pitämisellä. Lähtötilanteen pohjalta personal trainer laatii sinulle henkilökohtaisen liikunnan viikkosuunnitelman, harjoitusohjelmat ja ravintosuunnitelman. Harjoitusohjelma käydään usein useammin kuin kerran yhdessä läpi ja samalla hiotaan tekniikka kohdilleen ja haetaan juuri sinulle sopiva vastus (painot) eri liikkeisiin. Liikunta ja ravitsemus ovat tyypillisimpiä osa-alueita, joihin personal trainer kanssasi paneutuu. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta on kuitenkin tärkeä huomioida myös palautuminen ja uni sekä ajan- ja stressinhallinta. Tilanteestasi riippuen nämä osa-alueet voidaan tsekata kunnossa oleviksi esim. treenien yhteydessä, tai näihin voidaan paneutua syvällisemmin yhdellä tai useammalla tapaamiskerralla. Joidenkin asiakkaiden kanssa olen päässyt verestämään myös opinto- ja uraohjauksen taitojani, kun suurin hyvinvoinnin este on löytynyt työelämästä. Useammin kuin kerran PT-asiakas on valmennuksen aikana kohonneen itsetunnon myötä uskaltautunut lopulta irtisanoutumaan kuormittavasta työstä tai eroamaan hyvinvointia tuhoavasta parisuhteesta. 

Personal trainer Pieksämäki Heini Väisänen

PERSONAL TRAINER Pieksämäki ja etä

HEINI VÄISÄNEN

Koulutus ja työkokemus

Erikoisosaaminen

* kokonaisvaltainen hyvinvointi
* elämäntapamuutokset
* painonpudotus
* liikunnan aloittaminen
* kehittävä harjoittelu
* ravintovalmennus
* FODMAP-ruokavalio
* ajan- ja stressinhallinta

p. 040 092 5858
heini@rodium.fi

Mikäli kiinnostuit personal training valmennuksesta, niin ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika ilmaiseen puolen tunnin konsultaatioon! Riittää, että sinulla on mielenkiintoa henkilökohtaiseen valmennukseen ja haluaisit muutosta elämääsi. Pohditaan yhdessä askelmerkit hyvinvointisi edistämiseksi.

HINNASTO – PERSONAL TRAINER Pieksämäki ja etä

PIKATUKI (1 tapaaminen / kk)89 € / kk
TSEMPPI (2 tapaamista / kk)159 € / kk
TEHO (4 tapaamista / kk)279 € / kk
INTENSIIVI (8 tapaamista / kk)499 € / kk
Tapaamisten lisäksi hinta sisältää sinulle räätälöidyt ohjelmat ja suunnitelmat sekä tuen valmennuksen aikana.

PT-valmennuksen voit ostaa myös yhdessä puolison tai ystävän kanssa.
Parivalmennuksen hinta on 1,5 kertainen ylläolevan taulukon hintoihin.

Personal trainer valmennuksen voit maksaa myös liikuntaeduilla: